Слави Трифонов: Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната

Време за прочитане:1 Минути, 35 Секунди

“Продължаваме промяната” в този кабинет не се допитват до коалиционните си партньори

Това споделя лидерът на ПП “Има Такъв Народ” във фейсбук,

Да, знам, че звучи малко странно, при положение, че “Има такъв народ” е част от управляващата коалиция, но е факт. Нелеп факт. Защото представителите на “Продължаваме промяната” в този кабинет нито се допитват до коалиционните си партньори, нито чуват какво им казват, нито си вземат бележка, а много често правят каквото си искат.

И много често това изобщо не е добро за страната. Много често и говорят. Разни хора от тях говорят без да има нужда по теми, от които не разбират. Примерите са много. Например, за проблема със спрените газови доставки и преговорите за нови енергоизточници, най-изненадващо се обаждат финансовият министър Асен Василев и, представете си, Лена Бориславова. И двамата са невероятни експерти по енергетика, особено Лена.

По-лошото е, че говорят неверни неща, например за очакваната цена на газа. И не само. Създават неверни очаквания. И вредят на трудно провежданите преговори. Друг пример. В тази криза, създадена от войната в Украйна, сума ти хора обясняват какви мерки ще се приложат. Обясняват ги, все едно са последна инстанция. Обясняват и обещават.

С малката разлика, че нищо от обещаното все още не е обсъдено и не е прието от коалиционните партньори. Или пък опитът на Асен Василев да прескочи не само Парламента, а и коалиционното споразумение за начина, по който страната да приеме еврото. За проблема със Северна Македония е направоненужно да ви говоря. Защото всички разбраха занерегламентираните опити на Кирил Петков и съветниците му да заобиколят националния интерес.

Къде останаха обещанията, че всеки ден ще осветлява по еднадалавера на ГЕРБ? Къде са онези открити осем милиарда крадени пари? Къде е премахването на модела “ГЕРБ”, при положение, че в кабинета има кадри на ГЕРБ като министри?Защо казвам всичко това? Казвам го като предупреждение. Надявам се да са ме разбрали.

Вижте самият пост:

2 thoughts on “Слави Трифонов: Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната

  1. Вече Нямама такъв народ,той се продаде на американците,Слави,и дотука бяхте от мен!

  2. Какво предупреждаваш след като си в коалиция с антибългарите, ти си лицемерна подлога на чужди интереси! Срам ме е, че гласувах за теб, няма да е повтори!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
31
Сподели