PAVETO: Содом и Гомор в Министерството на спорта по времето на ГЕРБ! Измислени истории за министерско фелацио в ресторант от пияна служителка изплуват от преки свидетели.

Време за прочитане:5 Минути, 51 Секунди

В медийният сайт www.paveto.bg излязоха още интересни истории, относно бившата власт. Ето и какво пишат от медията:

Уважаеми читатели, разказваме ви една история за несъществуващо министерство, несъществуващи министър и бивш премиер. Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна и неволна. 

Пряко запознат бивш служител на ММС през последните години, проговори за приятелите, любовниците, навиците, пороците и лъжите на падишаха, които са доста далеч от медийния му образ на добродушния селски идиот, какъвто се опитва да ни се представи.

Неговите пороци, жаждата му за власт и пари, маниерите му при изричане на истини и лъжи и най-вече начинът, по който задоволява интимните си желания.

Падишахът е заобиколен от всякакъв тип женици, разкрива нашият информатор – не случайно в партията му имало толкова много дами, които нямали претенции как ще бъдат наричани от него. Пример можем да дадем с Цвета Караянчева и определението „проста кърджалийска пу*ка“.

Дамите около падишаха търсели кариерно издигане, шанс за финансова стабилност, помощ в личния си бизнес и се раздавали яростно в леглото му, само да се докопат до държавен пост.

Коя е бившата пиарка в спортното министерство Ванина Колева, разкриват нейни ,,приятелки“. При нея рейтингът на институцията и министър КраДлев удари дъното. Милата, от 2018 г. приспивала падишаха с масажи и отчаяни надежди за светло бъдеще, кола и маркова чантичка, но се налагало сама да се хвали с завоеванието си, докато „кралят слънце“ търсел поредната Мата Хари.

Заради такива женици наричали Министерството на спорта приличало на Содом и Гомор, научихме от отлично запознати източници. Секс скандали и интриги тровели обстановката по време на управлението на ГЕРБ, а във ведомството се разпореждали хора, които са големи експерти… само че в това да си отварят краката под туловищата на силните на деня.

Наши източници разкриха, че вероятно под влияние на различни огнени напитки или нещо друго, Ванина Колева се хвалела пред приятелки, с високия си стандарт на живот. По коридорите на ММС пък под сурдинка наричали персоната „елитната“.

Първоначално било загадка как с възнаграждението си от 2000 лв като медиен съветник в ММС можела да си позволява маркови дрехи, бижута, чанти и обувки от най-скъпите бутици в Европа, но после пъзелът се наредил.

Хора, близки до Колева, споделят, че тя издала тайната си – била една от избраните, които имали достъп до стаята с чекмеджето.

Ванина се похвалила пред тях, че пазарувала в магазина на елитната марка, разположен в близост до най-големия национален музей на Франция – „Лувъра”. В Париж „Луи Вюитон” поддържа общо 8 обекта, така че всяка Мата Хари можела да бъде на скъп шопинг без да се засече с колежките си, коментира информаторът ни.

След като свършила мисията си да похарчи 8500 лева, „усвоени” от падишаха с плеядата окрадени обществени поръчки, конкурентката на Нат.Т. за сърцето и покоите на титаничния ,,плейбой“ седнала в изискан парижки ресторант, където почерпила приятелката си с морски деликатеси и платила „смешните” 850 евро сметка и така чантата излязла 10 бона, докладва информаторът.

Научихме,че впоследствие обаче Ванина станала „близка“ с Красен, а падишахът разредил срещите си с нея и съответно финансирането. Усетила, че изпада от борда тя започнала да се усуква около К.К. и да иска да поддържа интимни отношения с него за да задоволи високия си стандарт на живот, който води.

Явно парите, които Красен й е давал не са й били достатъчни. Така се коментира от служителите, с които тя е общувала, за да засвидетелства любов и сексуални умения се стигало и до абсурдни ситуации. Но най-драматичният момент бил опит за фелацио на Красен под масата в присъствието на част от директорите в ММС. Някои от тях споделят с погнуса, че дори се стигнало до края и даже влизат в подробности за случката.

Източниците ни споделят, че Красен събрал в ресторант директорите в ММС да ги почерпи за коледните празници, но само тези на дирекции, които му били изключително близки в „усвояването“.  На въпросната среща Колева пийнала до безобразие, около полунощ паднала на колене в краката на Красен, разкопчала панталона му и станала тя каквато станала.

От случката дори имало запис, който скоро може да изтече в публичното пространство. Ще го изчакаме с интерес.

Колева си станала толкова близка с Красен, че, според нейни ,,приятелки“, той и показвал негови видеозаписи ама не с жени. И се хвалел колко добри експерти в рапирата били бившият директор на правна дирекция В. Пеловски и Асен Марков, с които кръстосвали шпаги дори в кабинета му в ММС.

 Ванинчето обаче не само, че не била отвратена от подвизите на Красен, а дори включила в тренировките им друг състезател със срамно минало и без настояще.Това е младият дихател от дирекция ,,Младежки политики“ Петър Младенов, който също обожавал кръстосването на шпаги.

Очевидно по времето на Красен е имало Содом и Гомор. Спортове всякакви и тежки гадории.

По наша информация от добре запознати служители, същата била изключително близка и с Виктория Славкова, бивша директорка, за която в коридорите на ММС се шушука, че също е участвала в спортните изстъпления на Красен. Говори се, че двете активно изпълнявали проекта за Европейска седмица на спорта през годините, в които КраДлев бил министър и разделяли финансовите  средства от него чрез удобни фирми.Това било наградата, за участието им в случките,описани по горе.

Министерството през втория мандат на ГЕРБ било пълно само със служители, които били симпатични на Колева. Самата тя почти не прекарвала време в сградата на ММС, а придружавала Красен навсякъде. 

Простотията и наглостта на Колева стигали до там, че на всеослушание обяснявала, че никой няма да я замени и уволни, докато ГЕРБ е на власт.

Междувременно зли езици от Варна разкриват, че Колева е лобирала и за проекти в морската ни столица за дясната ръка на Кралев, Кристиян Димитров. ММС отпускало пари по различни проекти, а крупните суми потъвали в ,,неясни“ джобове. Сега се готвели мега проверки по тези случаи и мишките треперели.

Под сурдинка се говори и за това как служителка, връщаща се от майчинство, за която Ванина Колева е напълно непознат човек, била заплашвана с уволнение. Според близки до пиарката хора, причината била, че Колева е била подмината в коридора от въпросната служителката в ММС и това било унижение за Ванина. При повторен такъв случай, КраДлев щял да бъде принуден да я уволни, затова всички служители които виждали Колева е трябвало да я поздравяват, независимо от разстоянието на което тя се намирала.

В коридорите на ММС още се носи мълва как бившият пиар на ММС Красимир Панов бил демонстративно унижаван заради пиарката, а впоследствие и уволнен от Красен по време на втория му мандат. Според запознати източници, отстраняването станало факт, само заради прищявка на Ванина Колева, на която Панов не бил симпатичен.

Свикнала обаче, че може да раздава правосъдие, заради майсторските си умения, тя ходатайствала на мястото на Панов да бъде назначен Радостин Любомиров. Той бил мъж на най-близката приятелка на Ванина, Джанан Дурал. Самата Дурал пък получила блага служба в БНТ.

Колева сега трепери, че всички нейни „приятелки“ са започнали да разкриват долнопробните ѝ истории, а в най-скоро време ще изтекат видеозаписите какво е правила в министерския кабинет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
1
Сподели