Хайди Клум с шокиращо признание: Аз съм вампир!

Време за прочитане:1 Минути, 4 Секунди

Преди малко повече от месец Хайди Клум удиви с факта, че е започнала подготовка за костюма си за Хелоуин. Все пак има толкова много време до края на октомври.

Но е и напълно разбираемо, защото германската манекенка и актриса е известна с партитата си по случай празника. Удивлява обаче не само с това, но и с начина, по който изглежда. На 49 години Клум все още събира всички погледи, когато е по бански.

Всеки би се зачудил каква ли е тайната ѝ. Спорт, правилно и балансирано хранене или пък може би просто хубави гени. Моделът изказа едно доста забавно обяснение в интервю пред Поуст.

Клум казва, че тайната ѝ за вечна младост се крие във факта, че пие от кръвта на съпруга си Том Каулиц. “Точно като вампир”, продължава с шегите си моделът. Всъщност, тази шега е и препратка към възрастовата разлика между двамата – цели 17 години.

49-годишната Хайди Клум и 32-годишният Том Каулиц се сгодиха в края на 2018 г., а в началото на 2019 г. се ожениха. В интервюто моделът говори също така за връзката си с музиканта, като твърди, че го познава много добре и най-накрая се чувства така сякаш е намерила точния човек. “Засега всичко е наред. Надявам се, че ще продължи да е така”, допълва тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
4
Сподели