Фалшиви герои с фалшиви обещания създадоха един фалшив скандал

Време за прочитане:1 Минути, 13 Секунди

Йордан Терзийски от „Продължаваме Промяната” смята, че от партията са направили всичко възможно да бъде съставено правителство с първия мандат, били са част и от разговорите за третия. Подчерта обаче, че „вследствие на импулсивно решение на ИТН” вече се върви към избори.

„Не знам какво точно се случи в това видео толкова скандално, за да се прекратят тези разговори. Едни фалшиви герои, които дадоха фалшиви обещания, сега създадоха един фалшив скандал. В записа не се казва нищо скандално”, коментира той излъчената среща на „Демократична България”.

Видеото той определи като пореден пример как ИТН от една частица истина успяват да извъртят до такава степен, че да работи в тяхна полза. „Няма нито една дума в този запис, който ги оневинява за всички неща, които са извършили – затова, че провалиха два поредни парламента, че в свалиха правителството и че те в момента са част от коалицията на опозицията”, смята Терзийски.

Според него Законът за КПКОНПИ вероятно няма да може да бъде приет. Приоритет, ако бъде задържан третият мандат, ще бъде изборът на председател на КЕВР.

Мисля, че много ясно станаха известни двата лагера. Единият е коалиция на актикорупцията – ДБ, БСП и ПП, и на статуквото, което гласува заедно – ГЕРБ, ДПС и ИТН се опитва отчаяно да се прилепи към него”, добави депутатът.

Терзийски се надява на следващите избори „Продължаваме Промяната”, „Демократична България” и БСП да съберат 121 депутати. „Нямаме друг избор, такъв е планът – излизаме и печелим изборите. Всичко друго означава отстъпление”, категоричен е народният представител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
8
Сподели