Тенчо Тенев за убиеца Георги Семерджиев: Той е системен наркоман

Време за прочитане:1 Минути, 8 Секунди

На изслушване в Столичния общински съвет (СОС) директорът на “Пътна полиция” към СДВР Тенчо Тенев коментира фаталния инцидент с две жертви в София, за който бе задържан Георги Семерджиев.

„Водачът, който управлява този автомобил, е системен наркоман. Свидетелството му сме го отнели за изтичане на контролни точки“, каза Тенев, цитиран от bTV.

На 10-та минута след катастрофата бяхме на място на бул. “Черни връх” в София. Изключително тежка и неприятна гледка. Водачът, който управлява този автомобил, е системен наркоман. Свидетелството му сме го отнели за изтичане на контролни точки. Това каза на изслушване в Столичния общински съвет директорът на “Пътна полиция” към СДВР Тенчо Тенев във връзка с инцидента с две жертви, при който бе задържан Георги Семерджиев.

През 2014 г. и 2016 г. са му образувани досъдебни производства за това, че управлява без свидетелство за правоуправление.

“Миналата седмица столичната полиция го залавя да шофира след употреба на наркотици. Отнето му е и швейцарското свидетелство за управление, което притежава. Същият водач след известно време слага фалшиви номера на автомобила и започва да се движи по улиците на София”, допълни Тенев.

Той изброи още нарушения на Семерджиев, при които столичната полиция е взела отношение.

Не можем да огреем навсякъде. Ако има възможност,  Столична община да ни осигури малко средства и да сложим на повече булеварди стационарни камери за заснемане на скоростта”, призова той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
0
Сподели