Таня Андреева от ДБ за Дугин: Каквото повикало, такова се обадило!

Време за прочитане:56 Секунди

Зловещата смърт на дъщерята на идеолога на Путин – Александър Дугин предизвика противоречиви и крайни реакции и сред родните политически и обществени среди.

Сред мненията, че децата плащат грешките на бащите си, се промъкнаха и крайни коментари. Такъв се оказа и този на тъмносинята докторка Таня Андреева от ДБ.

“Каквото повикало, такова се обадило.” Такава бе първосигналната й реакция, споделена с пост във фейсбук. След това обаче, явно поразмислила, тъмносинята активистка изтри поста си. Написа дори, че реакцията ѝ била „първосигнална”.

„Смъртта не решава нищо и никой не я заслужава. Думите на Дугин към украинския народ, които им пожела смърт са ужасяващи. Не бях права да реагирам така. Мир на праха на починалото момиче”, обясни тя.

Все пак повечето реакции на мрачната случка бяха в диапазона – децата не са виновни, но защо зли гении като Дугин винаги оцеляват. Такова мнение сподели шефът на “Правосъдие за всички” Велислав Величков.  

Защо все така злите гении оцеляват, сякаш висша сила ги пази, за да продължат да творят зло, а децата им плащат цената? Това написа Велислав Величков след новината за ужасната смърт на дъщерята на философа на Путин Александър Дугин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
5
Сподели