Страхотно напрежение на жълтите павета: Всички министри напускат заседанието на МС докато говори Гроздан Караджов

Време за прочитане:1 Минути, 13 Секунди

Ненавист и отвръщение към “брокера” Гроздан Караджов. Министрите напускат залата, докато той говори днес в министерски съвет. Това е показателна сцена, доказваща, че на всички им е писнало от компроментирани и дискредитирани хора, спуснати на позиции само и само задкулисието да продължава да краде държавата.

Начело на МРРБ, както знаем, е Гроздан Караджов, за когото хора от обкръжението му говорят, че е “личност с, меко казано, съмнителен статут”.

Самият Гроздан Караджов бил човек на Орлин Алексиев, а първият е и назначението на Трифонов в ключовото МРРБ, от където идват и всички проблеми в коалицията.

Още повече, че връщайки лентата само няколко месеца назад, около всички последни избори най-голямо напрежение в “Има такъв народ” имаше заради факта, че в листите бяха “инсталирани” хора, за които наши информатори споделят, че са кадри на Орлин Алексиев и приближени кръгове.

Сред актива на ИТН Гроздан Караджов бил известен като брокера. Така го нарича пред премиера и самият Слави Трифонов. В ИТН също има бунт срещу Гроздан Караджов от месеци насам. Навсякъде в структурите на МРРБ се назначавали само хора на ГЕРБ и ДПС, а директорите на ВИК ,областни пътни управления, тол системата не са докоснати от Деляна Пешева-ресорен зам.министър и Тодор Василев-шеф на АПИ.

Всички са категорични, че докато лица като Гроздан Караджов, които се спускат в правителството, България няма да има бъдеще. Това важи и за всички “Троянски коне”. А Слави Трифонов още един път се показа като лицето на задкулисието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
0
Сподели