Слави Трифонов: Идеята на Кирил Петков, който е министър-председател, българите да даряват пари за оръжие за Украйна, е най-чудовищната глупост, която съм чувал.

Време за прочитане:47 Секунди

Тъй като силата е в истината, ще ви кажа един факт. Моят екип е автор на идеята за благотворителната кампания “Българската Коледа”. И по-конкретно – Росен Петров, когато работеше за нас. И когато президент беше Георги Първанов в първия си мандат. Ние я правихме в началото, сега други хора я правят. Но “Българската Коледа” съществува и до днес и е помогнала на хиляди деца. Извинете – българският народ е помогнал на хиляди деца. И това е достойно, човеколюбиво и правилно. А идеята на Кирил Петков, който е министър-председател, българите да даряват пари за оръжие за Украйна, е най-чудовищната глупост, която съм чувал. Трябва да се даряват пари за спасяване на човешки животи, а не за закупуване на оръжия. Това с оръжието е работа на държавата, а не на обикновените хора.

Това написа Слави Трифонов в профила си във Фейсбук по повод, приканването от страна на Кирил Петков- българите да дарят заплатите си за Украйна.

One thought on “Слави Трифонов: Идеята на Кирил Петков, който е министър-председател, българите да даряват пари за оръжие за Украйна, е най-чудовищната глупост, която съм чувал.

  1. Господин Трифонов всичко е абсурдно в момента в държавата ни и с всичко на капак отгоре никой от о икновените хора нищо неможе да направи и дори и да иска да се оплача неможе защото няма кой да го чуе ако имам възможност аз лично ще го пусна на Кирчо с гумена лодка в Океана и докъде стигне .Съжалявам ама вече е брутално всичко

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
38
Сподели