Пълен срам ! Нецензурни песни по време на учредяването, на ПП”Продължаваме Промяната” (ВИДЕО)

Време за прочитане:1 Минути, 24 Секунди

Това е поредният скандал в кабинета Петков за последните няколко месеца

„Ма*ната ти, на майка ти, на сестра ти, на работата ти, и на счупената ти ш*бана кола, и на тея ла*на, които наричаш изкуство. Майната ти на теб и на приятелите ти, които повече няма да видя никога. Всички, освен кучето ти – е*ете се!“.

Този крайно цветист текст е част от песен, която обаче не е пусната по време на тийнейджърски купон, а на… учредителното заседание на ПП „ПП“, провело се в София вчера. Не, не е шега.

Дали случайно или не, фактът, че хитовото парче на никому неизвестния доскоро Gale – “ABCDEFU” звучи по време на толкова важен за несъществуващата довчера партия, управляваща България, е показателен за мнозина. През последните месеци се натрупа доста напрежени сред обществото в България и малко по малко тихият допреди дни шепот, че коалиционият кабинет е пред разпад, сега вече звучи по-скоро като вик, който днес се чу и от ГЕРБ в Добрич.

Скандалът с нецензурната песен на учредителното събрание е последният от редица такива в последните месеци. Буквално вчера стана ясно, че изглежда има разлика в мнението на премиера и кабинета по отношение на Северна Македония, след като външният министър Теодора Генчовска заяви, че има „сериозни различия“ на база националните позиции, които МВнР спазва. Касае се за договора за добросъседство, изискващ от РСМ прекратяване на езика на омразата към българите и отразяването на историческата истина в учебниците по история.

Няколко дни по-рано пък министърът на културата Атанас Атанасов взриви България със странно видео от кабинета си, което повдигна въпросите за тестове на депутатите за алкохол и наркотици – идея, която вчера премиерът Кирил Петков „прегърна“ по време учредителното събрание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
9
Сподели