Путин се появи НА ЖИВО и предрече смяна на западните елити

Време за прочитане:1 Минути, 12 Секунди

Управляващите елити на редица западни страни са в илюзия, вкопчени в сянката на миналото и отричащи променящата се реалност. Това заяви в петък руският президент Владимир Путин, изказвайки се на Петербургския международен икономически форум (SPIEF).

“Управляващите елити на някои западни държави не искат да забелязват очевидните неща, упорито се вкопчват в сенките на миналото“, каза той.

ЕС окончателно загуби политическия си суверенитет, а бюрократическият елит действа под чужд диктат, изпълняват каквото им се нареди, причинявайки вреда на собствената си икономика”, обясни руският президент.

По неговите думи, западните елити живеят в миналото и третират страните извън “златния милиард” ( б.ред. руски термин за западния свят)  като колонии и хора от втора класа.

“Руската специална военна операция в Украйна е решение на суверенна държава, основана на правото да защитава своята сигурност”, каза още руският президент по време на речта си на пленарната сесия.

“В настоящата ситуация, на фона на нарастващите рискове и заплахи за нас, решението на Русия да проведе специална военна операция беше принудително. Трудно, разбира се, но принудително и необходимо. Това е решение на суверенна държава, която има безусловна право, въз основа на Устава на ООН, да защитават своята сигурност“, каза държавният глава.

Всички задачи на специалната военна операция ще бъдат решени, смелостта и героизмът на войниците, консолидацията на обществото ще бъдат ключът към това.

Руските войници защитават правото на Руската федерация на свободно и безопасно развитие, срещу псевдоценности, дехуманизация и деградация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
0
Сподели