Предозиране. Кирил Петков призова всеки българин, който иска да дари една заплата на Украйна

Време за прочитане:2 Минути, 24 Секунди

Екстравагантен PR ход или е назначил “Севи-ТВ Бойко” под прикритие за пиар? Това се питат хората в мрежата след призива на премиера.

Кирил Петков обяви дарителска кампания за набиране на средства за боеприпаси за Украйна. Това той направи във фейсбук. В лично качество премиерът дари една своя заплата.

Ето какво написа Кирил Петков във Фейсбук:

Господин Петков, да караш най-бедния и изстрадал народ в Европа да отделя от мизерните си доходи, за да “помага на Украйна”, е като да искаш последната риза на просяк! Не просто неуместно, а жалко и обидно! Недомислено! За такова нещо би се обявил само човек, който е изгубил връзка с реалността.

90% от българите са против всякаква военна помощ, а реакциите под публикацията на Кирил Петков във Facebook неслучайно са брутални.

Под предтекст да спасиш някого, погубваш живота на собствения си народ. Нещо повече – показваш му, че очевидно не защитаваш неговите интереси. Обричаш го на тежка съдба, вкарвайки го в процеси, в които нито има силите, нито ресурса и капацитета да участва. Това е реалността, на която сме свидетели заради години на грабеж спрямо българите.

Падението на всеки властимащ – и от древонстта, и в съвременния свят, започва в момента, в който той спре да бъде човек на народа.

Явно премиерът, Кирил Петков, е завършил модул в Харвард, само че за идиоти. И за това какво да не правиш по време на криза. Да, може да звучи остро, може да звучи като тежка критика или обида, но това получава човек, чийто пиар е под нивото дори на “Севи ТВ” на Бойко Борисов! Срамно е… и тъжно!

Кой позволи на Кирил Петков да пише такива инфантилности?

Нормално е в социалните мрежи да го разкъсват, защото той може би не си дава сметка, че България е в отчайващо икономическо състояние. Родители се молят, за да съберат пари и да лекуват в чужбина болните си деца, защото държавата е мащеха за тях и не може да им помогне! Хората отдавна нямат спестявания. След управлението на ГЕРБ, държавата ни е в погром. Всяка една сфера е на дъното и се нуждае от спешна реформа. Нацията бавно, но сигурно изчезва в геометрична прогресия.

Войната е ужасно нещо, не вкарвайте България в нея, г-н министър! Достатъчен е геноцидът, на който бе подложен народът ни от Бойко Борисов и шайката му. Българите са наплашени, депресирани и бедни! Това е истината, чието грозно лице вече отдавна не се подава само от затънтените села и крайните квартали, а и от “проспериращите градове”. В момента да си българин, значи да си обречен. Единствено духът на българите ги държи и това че са корави.

Българинът ще може да отдели от заплатата си едва, когато тя стане европейска. Но ще го направи за недоносените деца, за хората в нужда и за възрастните, които умират агонизиращи в забрава.

Кириле, осъзнай се… Не предавай България заради чужди интереси! Ти си и трябва да бъдеш слуга на народа!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
21
Сподели