Пловдивски социалисти: Нинова иска да ликвидира БСП

Време за прочитане:1 Минути, 26 Секунди

Нинова дадоха пловдивските социалисти на градската конференция на БСП, проведена в Дом “Борис Христов” в града под тепетата.
,,С Нинова партията върви към небитието”, каза в словото си Димитринка Вакрилова, бивш общински съветник.

Голямата конферентна зала била препълнена от делегати, избрани предварително за форума на районните събрания. “Ръководството, организацията и конференцията са легитимни. Ние спазваме устава и законите на страната”, заяви Николай Радев. Известният математик , директор на Английската гимназия и общински съветник няколко мандата ръководеше събранието ту строго като на изпит, ту с приятелски шеги с другарите.

Вакрилова отправи остри критики към “хлъзгавата” и нагаждаческа позиция на лидерката във връзка с решението за оръжие за Украйна. Подобно, решение ще се вземе от БСП и за Северна Македония, прогнозира Вакрилова. И попита: Ще позволим ли да се унищожи пловдивската партийна организация?” Залата отвърна с мощно “Не!”.

“Подложени сме на нещо немислимо и нечувано в историята на БСП. Довчера бяхме братя, сега сме врагове. Нека да не се забравя, че всяко разцепление води до разруха”, каза младият социалист Никола Ванков, студент по медицина и един от първите доброволци в COVID -отделението на УМБАЛ “Св. Георги”.

Нинова има за цел да ликвидира партията в Пловдив, но моята партия не се продава и не се заменя с постове. Нека да направим така, че БСП да я има поне още 130 години”, прикани Таня Николова, също от младежите в БСП.

Протоколът от конференцията ще бъде изпратен до националното ръководство.

,,Нинова има за цел да ликвидира партията в Пловдив, но моята партия не се продава и не се заменя с постове. Нека да направим така, че БСП да я има поне още 130 години”, прикани Таня Николова, също от младежите в БСП.

Протоколът от конференцията ще бъде изпратен до националното ръководство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
0
Сподели