Нострадамус предсказал смъртта на Елизабет Втора: След нея иде крахът на монархията…

Време за прочитане:1 Минути, 35 Секунди

Легендарният астролог Нострадамус е направил пророчество за точния момент, в който британската кралица Елизабет II ще почине и крахът на монархията след нея. Предсказанието му е записано в книгата на британския писател Марио Рийдинг “Нострадамус: Пълни пророчества за бъдещето”, уточнява “Телеграф”.

Нострадамус прогнозира, че нейно величество ще умре през 2022 г. на 97 години (Елизабет II почина на 96 г., бел. ред.), след което най-големият й син Чарлз ще се възкачи на трона и ще стане крал Чарлз III. Според книгата на Рийдинг обаче Чарлз скоро ще абдикира от трона.

За 2022 г. Нострадамус е предсказал тежки природни катаклизми, началото на нова световна война и сбогуването на една кралица, което ще предизвика световен хаос и борби за власт, както и падането на метеорит, икономически колапс и земетресения.

В началото на годината във форума Above Top Secret,един от най-популярните сайтове за конспиративни теории, се спекулираше, че едно от пророчествата на Нострадамус, публикувано през 1555 г., пасва идеално на момента, в който се намира британската монархия. В своя текст Century 8 Quatrain 97 Нострадамус постулира: “В края на войната великите сили се променят. Близо до брега се раждат три красиви деца. Те ще погубят хората, когато станат пълнолетни. Те ще променят кралството и ще видят, че то няма да расте повече.”

Как да тълкуваме текстовете на Нострадамус? Специалистите смятат, че децата са принцовете Уилям, Хари и принцеса Беатрис – внуците на кралица Елизабет II и принц Филип. Войната е тази за Фолклендските острови, които Обединеното кралство оспорва с Аржентина през 1982 г. Любопитно е, че седем дни след края на конфликта принцеса Даяна ражда Уилям, първородния си син.

Брегът, споменат от Нострадамус, може да се отнася до река Темза, която пресича Лондон, или Атлантическия океан, който заобикаля Обединеното кралство е основен ключ към британската идентичност като островна държава. Така пророчеството би било предупреждение, че след смъртта на кралицата британската монархия ще бъде обречена да изчезне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
16
Сподели