Лора Крумова постави Копейкин на място

Време за прочитане:1 Минути, 12 Секунди

„Не е редно каквато и да е извънредна новина да е отразявана по такъв начин от всички видове национални медии. Това е новина, факт, но не може по всичките телевизии да върви едно и също нещо в продължение на половин час, извинете, не е редно”.

Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов относно извънредните емисии новини по всички медии за смъртта на кралица Елизабет II.

„За наводнението не давахте толкова материали. Това е част от световния новинарски обмен, смъртта на кралицата е международна новина“, каза той.

„Това е новина, факт, но не е повод за извънредна новинарска емисия от половин час по всички медии. Медиите трябва да се извинят на българите“, каза той.

Тези думи на Копейкин преляха чашата на търпението и изнервиха водещата Лора Крумова, която видимо още в началото на разговора бе форсирана.

„А вие, ако дойдете на власт, какво да очакваме да се случи с медиите? Вие не сте журналист, но си мислите, че разбирате. Как ще станат нещата – смърт на международен лидер – 30 секунди ефир, смърт на български политик – минута ефир, а на член на „Възраждане“ – минута и половина“, присмя му се Крумова.

„Ама вие трябва да си вземете тези решения, това е неуместна ирония. Няма как да се съглася, че такава новина трябва да заема цялото внимание на българските граждани“, каза той и отново даде за пример това, че не е имало подобно извънредно излъчване заради наводненията в Карловско.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
3
Сподели