Кой държи в шах Запада?

Време за прочитане:2 Минути, 22 Секунди

Изключително динамично се развиват съпътстващите видимата част на войната в Украйна процеси. Като наблюдавам, оставам с впечатлението, че цялото световно задкулисие е превъзбудено и действа активно по всички точки на своите планове. Достига се дори до комичност, ще спомена по-долу. Намираме се най-накрая в началото на динамичен разтърсващ структурите период на разпад на световния ред. Но досега този разпад вървеше по-скоро психологически, докато сега, през тази година конкретно, започна да се проявява политически и икономически. Всички други кризи, създавани и контролирани от глобалистите през годините, сега са поставени на спешно състояние заради войната в Украйна. Която се развива повече от добре за всичко ново, което е предвидено да дойде в света и не може да бъде спряно от никой и нищо.
Много интересна роля играе Турция и особено Ердоган. Аз винаги съм се отнасяла с огромно спокойствие към него, защото зная, че Турция не е заплаха за България, но е огромна заплаха за глобализма. Огромна и неконтролируема!

Ердоган в момента се оказва един от трите супер решаващи фактора в световен мащаб за процесите. Защото Турция на Ердоган може и е в състояние да блокира и дори да разруши основни глобалистки структури като НАТО, но не само. Във военно отношение Ердоган е в състояние да контролира целия антиглобалистки рейд в Близкия Изток, Кавказ, Югоизточна Европа и дори в Персийския залив. Веднага бързам да обясня, че Турция има каишка. И тази каишка се държи от две определени ръце в Москва. Така стоят нещата.

момента Турция води супер активна политика на всички нива. От началото на юни започна нова офанзива в зоната за сигурност в Сирия, на границите между двете държави. Която офанзива е пряко насочена срещу САЩ, при това с полуофициални изявления на турската страна, че САЩ подкрепят кюрдите и стоят зад техните движения в Северна Сирия.

Активизира се и турската конфликтност в Егейско море, срещу Гърция. Зад Гърция стоят винаги две държави, винаги ще ги намерите там задължително, това са Франция и Англия. В същото време обаче английската стъпка в Турция става все по-силна в опити на Англия да си върне империята. Следователно имаме казус – С Турция и дори срещу Гърция. Интересен е този казус в английската дипломация, ще го наблюдавам внимателно.

Изобщо, Турция държи много важен ключ на ЕС и може да го завърти във всеки момент. Това са мюсюлманите на цялата територия на ЕС.
Обобщено – В момента Турция застава пряко на пътя на САЩ, Англия и НАТО.
Независимо от дълбоката икономическа криза в държавата, независимо от обвиненията срещу Ердоган като диктатор, диктатор, който англо-саксинците отгледаха и подкрепяха и който сега се обръща срещу тях.

Задължително трябва да се вземе под внимание мъничката каишка, която носи Турция и лично Ердоган. Тази, която е в ръцете на Путин. И ще могат да забележат очебийният извод:

Турция държи в шах Запада.
Ердоган държи Турция.
Путин държи Ердоган.
Следователно, кой държи Запада?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
0
Сподели