Кметът на Якоруда е открит мъртъв в колата си

Време за прочитане:51 Секунди

Кметът на Якоруда Нуредин Кафелов е открит мъртъв в автомобила си. 63-годишният мъж е бил с огнестрелна рана в главата. Сигналът е подаден към 16.30 ч.

Разследващи, включително оперативна група от София, пътуват към мястото, където е намерен той. По данни на “Нова телевизия” тялото е намерено в местност Трещеник.

Към момента се работи по две версии – убийство или самоубийство. От полицията потвърдиха, че мъжът е открит с огнестрелна рана.

Кафелов беше член на Комисията за финансов надзор (КФН), а през 2007 г. става кмет на Якоруда и кара четвърти мандат начело на града, като винаги е бил кандидат на ДПС.

От МВР уточниха за “Нова телевизия”, че Кафелов има разрешително за използване на два вида оръжия – дългоцевно и късоцевно оръжие.

Кафелов е бил проверяван от антикорупционната комисия (КПКОНПИ) заради евентуален конфликт на интереси. В средата на септември екипи на комисията влязоха на проверка в общината, за да ревизират начините, по които са провеждани обществените поръчки, както и да проверят сигнали за корупция и за конфликт на интереси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
3
Сподели