Илиана Раева – Вечната Амбър с морална хигиена нулева

Време за прочитане:2 Минути, 3 Секунди

Ако искаш да имаш продължителен успех в България, не е нужно само да имаш качества и знания. Нито да се трудиш неуморно. Разбира се, това е важно!

Но има нещо още по-важно на тази територия – трябва да си удобен, да си част от спиралата на мълчанието и да си глашатай на силните на деня.

Това е мислене, което обезличава дори най-добрите и превръща образа им в гротеска. В жалко подобие на това, което някога са били, но никога няма да бъдатличности за пример.

Илиана Раева изрази очарованието си от министър-председателя Кирил Петков, след участието му в предаването „120 минути“.


„Премиерът води титанична битка в Европа, и в родината ни България да принадлежи на Европа и да остане европейска държава. Много съм впечатлена от нещата, които сподели“, написа Раева.

И като изключим пунктуационните и граматически грешки, доста са пропуските на президента на Българската федерация по художествена гимнастика и чисто политически. За пореден път Илиана Раева показва, че е със силните на деня, а морала и е под хигиенния минимум.

И точно както героинята на Катлийн Уинзор стига до завидна позиция в обществото и става графиня от антуража на Чарлс Втори, така Раева успява винаги да се нагласи така, че да е в добра политическа позиция. С единствената разлика, че Илиана винаги е актуална, винаги е политически „бестселър“.

„Нереално е да имам такъв министър!“, е възклицание и преклонение, демонстрирано към Красен Кралев. Угодничеството към него беше стигнало до такова ниво, че милиони се отпускаха само след обаждане по телефона.

След това каза, чеБойко Борисов няма алтернатива в България“, преди да пренасочи сервилното си поведение.

Илиана Раева изригна във Фейсбук по повод действията на Борисов – За Жената (www.zajenata.bg)

„Ще гласувам за трети път за Румен Радев! Заради всичко, в което ме убеди да вярвам, но и заради… вдигнатия юмрук! Да! Точно и заради това“, беше коментар, насочен към Румен Радев, когато президентът се вихреше на вълната на високото обществено доверие.

Същата, която каза „Г-н Бopиcoв и бългapcĸoтo пpaвитeлcтвo щe ocтaвят имeнaтa cи в “злaтнaтa ĸнигa”нa Xyдoжecтвeнaтa гимнacтиĸa“, после яхна вълната на протеста и се присламчи към Радев. А вече ухажва и премиера Кирил Петков.

Да си интересчия в България е като най-древната професия, която, явно, някои владеят до тотално съвършенство. А на Илиана Раева не може да ѝ се отрече, че е предателка до мозъка на костите си. За такива личности хората са казали: С такива приятели… На кого му трябват врагове?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
48
Сподели