Извънреден коалиционен съвет днес

Време за прочитане:21 Секунди

Извънреден Коалиционен съвет. Партиите в управлението се събират на спешно заседание. Темата е военната помощ за Украйна. Към момента три от формациите подкрепят идеята България да изпраща оръжия на Киев.

От БСП вече поставиха ултиматум и заплашиха, че ще напуснат управлението, ако Министерският съвет вземе подобно решение.

Утре темата влиза и в извънредно заседание на Народното събрание. Причината – парламентът трябва да одобри и да даде мандат на кабинета.

Източник : НОВА

2 thoughts on “Извънреден коалиционен съвет днес

  1. Целият народ ви казава , че не иска да се изпраща оръжие на Украйна , вие ще правите съвет . Ипратихте човек който се подаде на шантажа на украинците Това са фашисти , погледнете какво правят . Всичко е театър .И не желая да чувам повече как падали ракети , и имало играчки….и колко било страшно . Страшни са обезлюдените села във България . По повод ремонтаа на техника – какъв ремонт бе , какви пет лева ….България произвежда , не ремонтира . Значи те носят повредена ние даваме нова . ! Това е целта .!

  2. България може да избере неутралитет. Но америка им заповядала…и разбираш ли няма ли сме избор. По всичко личи че Мустафа командва. Утре ще се види кои си напълниха чекмеджетата с долари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
3
Сподели