Ива Митева в истерия: Зове за ,,експертно” правителство в сегашния парламент, дори желае да е премиер с подкрепата на ГЕРБ и ДПС

Време за прочитане:1 Минути, 52 Секунди

Ива Митева е готова на всичко, за да може да запази позицията си и да продължи да бъде народен представител. Кандидатката за всички постове от ИТН е готова да стане ренегат, да преговаря с всички в името на личния си интерес.

Близки до ИТН източници съобщават, че не могат да я познаят. Непрекъснато имала истерични избухвания, заключвала се сама в стаята си и гледала на всеки като на свой враг, дори наскоро обиждала особено близкия й авер Любомир Каримански.

Хората в парламентарната група на ИТН недоумяват, как преди е наричала президента Румен Радев глупак, сипейки обиди по негов адрес, а днес отива на консултации в президентството с лицемерна усмивка.

Според наши информатори, Митева търсела допирни точки с ГЕРБ и ДПС, опитвайки всичко. По този начин търсела благословията им и дори търсела варианти да премине в някоя от двете партии, които, както знаем, само проформа са врагове, а реално работят като една и мнозина са уверени, че защитават статуквото, задкулисието и порочните практики на мафията.
С желанието си за експертен кабинет, всъщност Митева прокламира идеята, тя да бъде премиер, което е една огромна шега.

В същото време, Митева призовала колегите в ИТН, от парламентарната им група да бъде отстранена Виктория Василева, защото била основен организатор на напусналите партията, преди Тошко и Слави да я уплашат.

Постоянно роптаела, че партията е напълнена от съученици на Василева и бивши нейни колеги в СДС. Явно визирайки Васил Георгиев – зам. министър на външните работи от Русе, Тихомир Тенев – депутат от Стара Загора. Златомира Мострова и Момчил Иванов – също народни представители.
През последната година, в която тя доби популярност, категорично може да се каже, че тя цели единствено лична облага, но не и да защитава обществения интерес.

Естествено, притесненията на Митева и нестабилното ѝ емоционално и психическо състояние са вследствие на факта, че повече никога няма да влезе в парламента, а вече има гласове, че ще бъде освободена и като ръководител на правната дирекция в НС.

За Ива Митева остава с притеснение да гледа как ИТН няма да влезе в парламента на следващите избори, според последните социологически проучвания и роптаела срещу всичко и всички.

В същото време, пропада и планът на Ива Митева да е конституционен съдия и вече и е ясно, че с кариерата ѝ е свършено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
0
Сподели