Досегашният Световен ред отива в миналото. А родните медии пак държат българите в информационно затъмнение.

Време за прочитане:2 Минути, 24 Секунди

Нашите ,,свободни” медии отново държат българите във Велико информационно неведение.

Нито една медия днес не отразява ключовото изказване на Кисинджър в Давос онзи ден. Но преди да стигнем до него, няколко други важни щриха.

Форумът в Давос отдавна загуби своето прикритие на мил годишен добронамерен ред за света. Всички жители, които малко или много се еманципираха от тъмната пелена на глобализма, знаят, че това е частен клуб по интереси на световния олигархат, който си играе с живота и здравето на цялото човечество, използвайки го като овчар овца, дои, стриже, коли и яде. За истинските антиглобалисти форумът в Давос отдавна е ясен като едно от най-опасните гнезда с отровни змии, които пълзят по Земята.

Само ги вижте мумиите, които участват! Едни и същи шепа хора и техните слуги и креатури. Противни по подразбиране! 

И в цялата тази абсолютно прогнила, грозна и болна картинка, пълна с най-отвратителните неща, които човечеството до момента е реализирало, носеща името Световен Икономически Форум отново най-адекватен се оказва най-възрастния участник Кисинджър. 

Което е логично, все пак ТОЙ Е АВТОР НА ТОЗИ СВЕТОВЕН РЕД, КОЙТО ЖИВЕЕМ СЕГА. Бащицата и майчицата ни. Той е наредил кой колко да яде, къде и какво да прави, колко да се простира. Нормално е точно той да посочи и новостите. Всички останали са пудели от зайчарника. Зайчарникът си има главна квартира, ако не знаете. Давос! От Давос до Банкя, и до ул. Шишман в София.

Хенри Кисинджър каза, разбирайте нареди, предначерта, определи, заповяда следните неща:

Западът да спре да се дърля с Русия.

Украйна да се готви за загуба на територии.

До 2 месеца да започнат мирни преговори.

Русия е незаобиколим световен фактор.

ВВП явно добра работа върши, щом главният гущер му се поклони в Давос.

Сега следствията и други събития.

Същият ден, в който се изказа Кисинджър, Шойгу дръпна каишката на руското настъпление и обяви, че Русия нарочно го забавя.

Всичко, което днес обсъждам, е след Азовстал! Значи поне тези на Запад, в чиито глави тече все още електрически ток, много други бре разбраха случилото се в Азовстал и Кисинджър обяви решението на проблема. Описах го в точки.и

Западът ще се опита да спаси Киев като град и столица. Дали ще успее, не знам, ще видим, ще се опитат Украйна да не капитулира. Заленски е политически труп, най-вероятно обявяването че е свален, ще бъде факт до десет дни. Всъщност преговорите ще се водят между Путин и световния форум на Шваб. Тоест, между главите на глобализма и антиглобализма.

Донбас отива към Русия включително териториално.

Междувременно върви другата сценка. Полша се готви за превземе западна Украйна. Впрочем, истинското описание на събитията е – Зеленски предаде западна Украйна на Полша.

Поляците щели да повоюват с Русия. Много искам да го видя!!!

Русия вчера официално обяви, че напуска Болонското споразумение и спира изтичането на руски мозъци към глобалисткия Запад.

Още един маркер на преминаване на досегашния световен ред в миналото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
1
Сподели