Довчерашни приятели, а днес врагове! Каракачанов: Бойко Борисов е национален предадел 

Време за прочитане:54 Секунди

Замириса на избори и довчерашните „приятели“ вече са врагове. Красимир Каракачанов, който се изживяваше като военен министър в последното правителство на ГЕРБ, изведнъж се еманципира и размя народа, като нарече своя авер в задкулисието Бойко Борисов „национален предател“.

„Бойко Методиев Борисов извърши персонално национално предателство спрямо българите“. С тези думи председателят на ВМРО коментира решението на 47-ото Народно събрание да бъде пусната РС Македония за преговори за членство в ЕС.

Каракачанов напомня в позицията си, че именно Борисов като министър-председател на България е водил точно обратна политика по отношение Скопие и доказателство за това са Договорът, който подписа през август 2017 г. и Рамковата позиция, която неговото правителство гласува през октомври 2019.

Почетният председател на ВМРО напомня също, че и 44-тото НС, доминирано от ГЕРБ, подкрепяше това национално становище. ГЕРБ като политически субект в позорните изтекли от тогава парламенти също декларираха публично подкрепа, вкл. и на КСНС от февруари 2022 г. Тогава беше декларирано отново неотстъпление от българската позиция, преди да се видят реални резултати от Скопие.

Е, какво видяхме? Наглост, арогантност и агресия!“, чисти имидж корпулентният „воевода

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
0
Сподели