Дмитрий Медведев: Европейският съюз ще се разпадне през 2023 г.

Време за прочитане:1 Минути, 32 Секунди

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев публикува прогноза за 2023 г. в канала си в Telegram.

Както обясни Медведев, преди Нова година „всеки обича да прави прогнози“. „Мнозина се упражняват във футуристични хипотези, състезавайки се в предлагането на най-неочакваните и дори абсурдни. Ние ще изпълним нашата част“, ​​добави той.

 „Системата на Бретън Уудс за парично управление ще се срине, което ще доведе до срив на МВФ и Световната банка. Еврото и доларът ще спрат да циркулират като световни резервни валути. Вместо това активно ще се използват цифрови фиатни валути“, пише Медведев.

Той също така твърди, че най-големите фондови пазари ще се насочат към Азия.

Така според политика през следващата година цените на петрола и газа могат да се покачат съответно до 150 долара за барел и 5000 долара за хиляда кубически метра. Освен това той смята, че Обединеното кралство ще се присъедини отново към Европейския съюз, след което той ще се разпадне и еврото вече няма да се използва.

Медведев също прогнозира, че Полша и Унгария ще завземат западните райони на Украйна, а на базата на Германия и „присъединилите се към нея сателити“ – по-специално, Полша, балтийските държави, Чехия, Словакия, Румъния и „Киевската Република“ – те ще създадат Четвъртия райх. След това ще избухне война между него и Франция, която ще доведе до разделянето на Европа, включително ново разделяне на Полша. Северна Ирландия ще се отдели от Обединеното кралство и ще се присъедини към Република Ирландия.

Той добави, че изпълнителният директор на Twitter милиардерът Илон Мъск ще спечели президентските избори в САЩ в редица щати. Медведев отбеляза също, че „в резултат на това САЩ, Калифорния и Тексас ще станат независими държави и ще избухне гражданска война. Тексас и Мексико ще формират съюзна държава. След победата на Мъск и след края на новата Гражданска война, спечелените щати ще бъдат предоставени на Републиканската партия. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
1
Сподели