Двойници на Путин и Зеленски в ММА (Видео)

Време за прочитане:52 Секунди

Двама двойници на руския президент Владимир Путин и украинския му колега Владимир Зеленски няма да се бият помежду си в ММА, обяви полска организация, след като получи “хиляди” гневни съобщения, след като обявиха, че ще има двубой между двамата двойници.

Появиха се спекулации, че двойката ще се изправи един срещу друг на събитие на 30 април, което включва бойна карта на MMA боец от социалните мрежи и YouTube, но актьорът Антони Кроликовски, който е начело на бойната лига, каза, че предполагаемата среща наречена -„Путин срещу Зеленски“ никога не е имало намерение да се случи.

„Съжалявам, че нашата инициатива предизвика толкова много емоция“, каза Кроликовски, според Mirror, след като той и организаторите, както се съобщава, получиха множество заплахи онлайн.

„Бих искал да ви заведа зад кулисите на нашите дейности, за да знаете какво ни мотивира и как искаме да помогнем на Украйна. Разбирам загрижеността ви по този въпрос, но вярвам, че тази инициатива ще доведе до много добри неща и няма да има истинска битка на двойници!”

Източник : RT

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
0
Сподели