ГЕРБ – Олицетворение на чудовището “антидържава” през последните 30 години

Време за прочитане:2 Минути, 27 Секунди

Само за 30 години един древен народ и държава бяха превърнати в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация.

България стигна до задънената улица на своето историческо развитие по всички параметри.

Какво получиха българите и България през тези 30 години на бандитско управление? Нищо, освен едно нещо – колониализъм: През годините на тази „колониална демокрация“ загубихме практически всичко – вътрешна социална стабилност, бяха ни откраднати основни фондове, загубихме външнополитическо влияние, челна наука, съвременна високоразвита промишленост и т.н. Реално, през тези 30 години в страната ни беше въведено извънредно положение и окупация на американски и западноевропейски бандити, които действаха задкулисно чрез подставените си лица – вътрешни, натурални български бандити.

Държавата България престана да бъде партньор на своето население – корупция, примитивизъм, некомпетентност, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, пожарникари, физкултурници, „царе“, „протестъри“…”

Властта и обществото бяха пропити от корупция, държавният апарат не изпълняваше никакви социални и национални функции. Всичко бе злокачествено болно.

Извършено бе преразпределение на националното богатство в мащаб, който е безпрецедентен в Европа.

Криминална приватизация представляваща разграбване на създаденото от четири – пет поколения българи национално богатство, милиарди и милиарди левове.

Днес България е една разграбена територия, която вече не представлява никакъв интерес за никого и е оставена на самоунищожение.

Спадът в икономиката и жизнения стандарт е само елемент на тоталната криза и катастрофа. Нейни прояви са и демографският срив, ниската продължителност на живота, голямата емиграция, променящата се във вреда на българската народност етническа структура, влошаващата се екологична обстановка, деморализацията и деградация на младото поколение, ескалиращата престъпност, корупцията, ерозирането на българската идентичност, национална култура, липсата на обединяващи национални идеали.

Всички тези отделни пожари се обединиха в един и ситуацията ескалира при управлението на ГЕРБ. Изродска амалгама от бивши комунистически национални предатели, които са се научили на всички мръсни номера от този период. Съчетани деградиращите ценности, или по-скоро липсата на такива, на мутри и престъпници от 90-те години.

Това променя изцяло фундаменталната постановка на въпроса “какво да се прави” и означава само едно нещо – ако не искаме да изчезнем, трябва завинаги да отсечем клона, на който ни бесят.

Онези, които все още си мислят, че ще могат да избягат или да се скрият от тази битка, грешат. Пътят ще бъде много, много дълъг. Новото управление в България има да решава стотици заплетени ребуси пред себе си, но надежда има…

Можем да продължим. Но едва ли има нужда, за да констатираме отново, че съвременна България е превърната в антидържава. И общото между нея и нормалната държавност е колкото между Христос и Антихриста.

Както се казва, изхода е само един. За да оцелее, народът трябва да унищожи действащата досега срещу него антидържава и да създаде нова. Това може да стане само с най-страшната за тях дума – възмездие. Необходимо е пълно елиминиране на задкулисието.

Време е да спрем завинаги чудовището, което отново дебне зад ъгъла и пак ламтее да се върне на власт. Да кажем СТОП! Сега и веднага, иначе следва КРАЙ…

One thought on “ГЕРБ – Олицетворение на чудовището “антидържава” през последните 30 години

  1. Промени се манталитетът на средно статистическия българин. Завладя ни еснафщината, етоизмът. Идеологемите от миналото влязоха в конфликт със съвременните въжделения, цели и стремежи на българина и доведоха до пълно разделение на обществото. Некомпетентността и слагачеството, подлизурковщината и сервилността пред докопалите се до някаква власт деформираха възгледите на обществото и се превърнаха във водещи морални норми. Стремежът за реализация накараха интелигентните младежи, да излязат зад граница и да се образоват там, а когато пожелаха да се върнат и да приложат наученото и дори след като им даде за малко властта, българинът се разкрещя – махайте се, вие не сте ни нужни, можем и без вас…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
34
Сподели