Вучич предупреди: Има потвърждения за план за моето убийство

Време за прочитане:59 Секунди

Сръбският президент Александър Вучич заяви, че има потвърждения за планирано нападение срещу него и властите знаят кои е трябвало да участват в нападението, като добави, че са получени нови информации, предаде Танюг.

Вучич казал това в отговор на коментари на журналисти, че дадените вчера показания от обвиняемия Сърджан Лалич на процеса срещу престъпната група на Велко Беливук и Марко Миилкович са потвърдили всичко, което службите за сигурност бяха съобщили за планирането на неговото убийството.

Президентът също така подчерта, че службите за сигурност не могат да си измислят оперативни данни, както и че има нова информация за планирани действия от страна на групата.

“Появиха се нови данни, вече имаме нови досиета, телефонни разпечатки. Те също свидетелстват за /подготвяно/ убийство или нападение срещу мен. Сега имаме потвърждения и знаем всичко за това кой е участвал в тези истории и кой е трябвало да участва в изпълнението както на първия, така и на по-късните опити”, каза Вучич.

“Ние побеждаваме мафията, отрязахме до голяма степен главата ѝ, но все още има много проблеми, пред които сме изправени и които трябва да решим в предстоящия период”, допълва още той.

Президентът подчерта, че не се страхува да върви сред хората в Сърбия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
19
Сподели