Волгин: ПП губи популярност с главозамайваща скорост?

Време за прочитане:1 Минути, 5 Секунди

Съвсем логично изглеждат сходните данни за електоралните нагласи, които ни показват различни социологически агенции. Нима някой се изненадва, че ПП губи популярност с главозамайваща скорост?

Няма как да бъде другояче, при положение, че основните фигури на най-голямата партия в управляващата коалиция демонстрират тотална липса на опит, грандоманско самочувствие, склонност към постоянно лъготене, готовност да предадат българските национални интереси и дразнещ инфантилизъм.

На този фон излизането на ГЕРБ на първо място в рейтингите не предизвиква никаква изненада. Увеличаването на процентите на “Възраждане” също е съвсем логично. Дори ми се струва, че тази партия има немалък скрит вот.

Тя много често е дамгосвана от големите медии и повечето говорещи глави и вероятно затова немалко хора се притесняват да кажат, че я подкрепят. “Възраждане” печели, защото е в синхрон с мисленето на голяма част от българите. “Възраждане”, както и голяма част от българите, се противопоставя на “славаукраинството” и на желанието на немалка част от политическия елит България да става по-католик от папата.

И този път повечето българи са по-умни от повечето политици и не желаят страната ни да се превръща в русофобска марионетка. Подобни съвсем естествени виждания ще направят така, че на едни следващи избори успех ще имат онези партии, които са за нормалност, а не за престараване в изпълнението на евроатлантически директиви.

Петър Волгин, Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
1
Сподели