Водещ от Fox News нарече Байдън заплаха и призова в ефир да подаде оставка

Време за прочитане:1 Минути, 16 Секунди

Водещият на Fox News Тъкър Карлсън в ефир призова за уволнение на президента на САЩ Джо Байдън поради неговата неспособност, което според журналиста излага страната на риск от ядрена война.

Позовавайки се на данни на американските медии, телевизионният водещ каза, че САЩ са изпратили на Украйна толкова много оръжия, че днес те самите усещат недостиг на оръжие. Според него в случай на сериозен конфликт боеприпасите няма да са достатъчни. Той показа и видео, в което президентът на САЩ се запъна, заеквайки, за планове за конфискуване на имуществото на руски бизнесмени.

Карлсън призова да не забравяме 25-ата поправка на Конституцията на САЩ, която дава право да се отстранява държавния глава от длъжност поради неговата недееспособност.
„Това не може да продължи. Ние сме на ръба на ядрен конфликт – със страна, която заплашва да използва ядрено оръжие срещу нас. И ние очакваме този човек да има достатъчно фини двигателни умения, за да ни предпази всички от смърт“, каза той.

Според него САЩ са в опасност, а американското ръководство се държи безразсъдно. Както той отбеляза, това състояние на нещата предизвиква безпокойство, което всички се страхуват да изкажат на глас.

Междувременно Байдън продължава да доставя оръжия на Киев: президентът призова Конгреса да отпусне 33 млрд. долара за Украйна. Карлсън отбеляза, че тази сума е много повече от средствата, които бившият президент на САЩ Доналд Тръмп поиска за изграждането на стена на границата с Мексико.

В същото време, според журналиста, икономическата ситуация в САЩ се влошава: рекордната инфлация, недостигът на храна и енергия заплашват страната от рецесия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
1
Сподели