ПАВЕТО: Брутален натиск: Слави пробва да овладее БНТ чрез прокситата си Ива Митева и Каримански!?

Време за прочитане:1 Минути, 13 Секунди

В разгара на политическата буря, след като Слави Трифонов оттегли ИТН от кабинета, Ива Митева и Любомир Каримански лобирали за нов шеф на Българска национална телевизия, научи медията ни.

Нежаланите от никого в Народното събрание, а вече и в собствената си оредяваща група, са били пратени на мисия в обществената телевизия и са опитали да окажат агресивен натиск.

По информация на “Павето”, Митева и Каримански са заплашили членове на СЕМ. Става дума за трима души, които вече са сезирали прокуратурата.

Вместо да се занимават със законодателни промени, за което са пратени в парламента, се вживели в ролята на лобисти. Двамата обещавали всякакви облаги, ако техният фаворит получи назначение, а Българската национална телевизия бъде яхната от учиндолеца. По наша информация, става дума за кандидат – жена, чрез която Слави Трифонов да овладее БНТ.

Симона Велева, Галина Георгиева и Соня Момчилова са лицата, прeз които Трифонов пробва да пробие, има и доказателства чрез СРС-та.

Припомняме, че Момчилова беше избрана за председател на СЕМ с почти пълно единодушие. Тя е писала текстове на песни на Слави, включително е автор на парчето “Ще ти скъсам гъза”. Доказано политически зависима е, но и хамелеон, след като вече е работила с Николай Бареков и Стефан Янев.

Самият Трифонов и близките му вече опитвали всякакви средства, като последен спасителен писък, за да останат в обръщение и да продължат да изпълняват ролята на “пушка на стената”, до която да прибягват ГЕРБ, ДПС и хора от задкулисието, за да бъдат прокарвани интересите им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
0
Сподели