БОМБА В СВОБОДА!!! Грандиозна любовна афера с участието на Иван Иванов взривява националния отбор по вдигане на тежести???

Време за прочитане:2 Минути, 9 Секунди

Грандиозен скандал се вихри в националния отбор по вдигане на тежести, шушукат близки до тима ,,доброжелатели”. Усилено се носи мълва, че младата щангистка Мая Иванова била завъртяла главата на треньора Иван Иванов и имала по-лични отношения с него, въпреки че спокойно може да бъде дъщеря на бившето величие във вдигането на тежести. Хора “от кухнята” алармират, че поведението на влюбения до уши наставник приличало като на петел в курник. Той толерирал Мая, без да е показвал каквито и да било задръжки пред останалите състезателки, което ги карало да се дразнят и вече открито да споделят за греховната любов. За никого в националния отбор аферата на треньора не е тайна.
Сигнал до СВОБОДА алармира и за крайно вулгарни и неприлични секс чатовете между треньора и Мая. За това говорят под сурдинка състезателки от отбора, които тихомълком хвърляли по някой друг поглед в телефона на застаряващия олимпийски шампион.
Точно преди три години Мая се забърка и в грандиозен допинг скандал, след като беше сред състезателките на националния отбор, които не бяха допуснати до Европейското първенство през 2019 година, защото „случайно“ пропуснаха да се регистрират в антидопинговата система.
Самият Иван Иванов още тогава бил хвърлил око на младата щангистка, като веднага направи впечатление как ревностно я защитаваше като ранен вълк пред медиите, увъртайки се в различни лъжи, само и само да отърве от проблеми възлюбената си.
Жалко за съпругата на щангиста, която явно не подозира за аферата му и по неписано правило ще разбере последна за забежките на съпруга си.
Най-лошото е, че интригите и скандалите не свършват тук. Добре запознати източници направиха още разкрития.
Палавият Иван Иванов имал зъб на Карлос Насар. Обиждал го и се държал брутално с него пред всички състезатели. И това не било съвсем случайно, а заради ревността, която изпитвал към Мая Иванова.
,,Полуделият” от любов Иванов забелязал, че благоверната му хвърляла влажни погледи по младото лъвче Насар и притеснен да не загуби любовницата си, мачкал по всякакъв начин световният ни шампион, както и всички млади момчета в отбора, които можели евентуално да бъдат конкуренция за сърцето на любимата му.


Поради тази причина и Карлос Насар предпочитал да се готви сам в Червен Бряг, а не с останалите си съотборници от националния отбор. Другата причина е, че Карлос се притеснява от Иван Иванов и афинитета му към забранените спортни стимуланти.
Всички състезатели в представителната ни гарнитура буквално са настръхнали срещу Иван Иванов и се питат докога шефа на БФВТ, Неделчо Колев ще си затваря очите и ще търпи почитателя на песента ,,Дърт козел млада върба лющеше”, да бъде лицето на българските щанги? Чакат се уволнения….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
6
Сподели