Атанас Атанасов: Имам чувството, че служебното правителство се гласи да управлява дълго

Време за прочитане:58 Секунди

За „Демократична България” би било добре, ако постигне мнозинство само с „Продължаваме Промяната”, това каза в ефира на Nova Атанас Атанасов от ДБ.

„Не бих искал да си мисля, че мога да участвам в коалиция в Бойко Борисов. Призовавам ръководството на ПП да се замислят върху това искаме ли да постигнем промяна. За нас никак не беше лесно да вземем решение да бъдем в общо мнозинство с БСП, но голямата цел е промяната. Нашата задача беше демонтаж на Борисовата корумпирана държава. Това ни накара да влезем в мнозинство с тези партии, каза той.

„Като гледам с какъв размах служебното правителство извършва сериозни кадрови промени, имам чувството, че смята да управляват доста дълго”, каза още Атанасов. Целта обаче не беше постигната”, казва още Атанасов.

„Вече сме в предизборна ситуация и хората трябва да избират.

Бих казал, че, ако прекараме невидима фронтова линия за тези избори от едната страна са реформаторските сили, а от другата са реставраторските.

Има нещо много близко с това, което се случи в началото на прехода, когато БКП контролираше през своя партиен апарат цялата държава, но нямаше коалиционни партньори.

ГЕРБ е новото БКП по манталитета на поведение”, каза още той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Total
14
Сподели